Relaxer

AngelsAfro

Hair avslappende eller lanthionization, kan utføres av en profesjonell cosmetologist i en salong, eller hjemme hos relaxer prosjektpakker kjøpt fra discount-butikker og apotek. Som med hår fargestoff, blir behandlet av håret beveger seg vekk fra hodebunnen som ny vekst av ubehandlet hår spirer opp fra røtter, krever jevnlige retreatment (omtrent hvert 6 uker) for å opprettholde et ensartet utseende.

Den relaxer brukes til røttene av hår og er fortsatt på plass for et "cooking" intervall, der det endrer hårets struktur av en prosess med kontrollert skade på protein-strukturen. Håret kan være betydelig svekket av den fysiske overlapping av fleire søknader eller ved et enkelt overdreven en fører til brittleness, brudd eller utbredt alopecia.

Når relaxer har arbeidet til ønsket grad, håret er skylles rene. Uavhengig av formel relaxers er alltid alkaliske til en viss grad, så det er forsvarlig å nøytralisere eller enda litt acidify håret med en passende sjampo umiddelbart etterpå. Ledeteksten bruk av håret conditioner er også viktig for å erstatte noen av naturlige oljer som ble strippet vekk av prosessen.

Hvordan få en rett håret ser

Trinn 1 - forberedelser
Etter rensing hår med BC Bonacure sjampo, gjelder Natural Forhåndsdelt Styling å balansere jobb og sikre et enda resultat.

Trinn 2 - forming
Glatt tilbyr velge mellom tre ulike produkter avhengig håret struktur.

Trinn 3 - behandling
Behandlingstiden avhenger av håret struktur. I denne fasen håret er endret fra frankrike til flat.

Trinn 4 - festing
Glatt Neutralizing balsam finalises i forming ved å fikse den rette utseendet.

Trinn 5 - styling tips
OSiS Flatliner jern serum brukes før føne tørking og bruk rette strykejern.


Produkter Kategorier