There is no translation available.

Innholdet kan ha bli flyttet / midlertidig utilgjengelig, eller du kan ha skrevet inn en nettadresse som ikke eksisterer. 

Vet du hva du leter etter? Da kan du prøve med et søk i søkefeltet eller gå til Forsiden for å prøve å finne det du leter etter der.

Er du på utkikk etter hår extensions? 

Vi tilbyr en stor rekke hår extensions fra:  indisk hår extensions , clip extensions og accessories . Se på vår produkt kategorier .

Vi som frisører har faglig kompetanse til å veilede deg til best mulig hjemmepleie som ivaretar behandlingen som du har fått utført i salongen.

Frisøren kan hjelpe deg til å løse eventuelle problemer med hodebunnen, tørt hår, fett hår, slitt hår, tynt hår, farget hår, krøllet hår, o.s.v. samt finne produkter for deg som har en travel livsstil.

Riktig styling til hjemmebruk er også avgjørende for å få orden på "sveisen". Styling skal kunne inspirere deg til å tøye grensene mellom hverdag og fest.

Angels Afro har over 18 år med erfaring, og har spesialisert seg innfor afrofrisyrer og hår extensions. Vi har lang erfaring med alle typer hår. Vi tilbyr fletting (rasta), weaving, dreadlocks, cornrow, klipping, farging av hår og mange andre hårfrisyrer, samt hår extensions.

  • KVALITET har vært et nøkkelord for Angelsafro Frisørsalong i alle disse årene
  • KVALITET vil aldri gå av moten
  • KVALITET er tilfredsstillelse av dine ønsker og behov.
  • KVALITET betyr for oss å bry seg om deg og være med på å utvikle DITT IMAGE!

Hos Angels Afro Frisør prøver vi å legge alt til rette slik at kunden får den følelsen av velvære som man så sårt trenger i en hektisk hverdag. Velvære skapes som regel av de rette omgivelser mikset med menneskelig varme og godt humør.

Våre frisører gjennomgår kontinuerlig faglig oppdatering for å kunne tilby siste nytt på motefronten. Vi kan alt om hår extensions.

Ønsker du råd og veiledning om frisyredesign og image, hårpleie eller fargedesign – vår spisskompetanse i alle fagets disipliner står til din disposisjon.

Kontakt oss i dag for spørsmål eller timebestilling. Klikk her eller ring  +47 984 85 640

Products Categories